The perfect guide to the casino

Tidl. Chelsea-talent blev udlejet fem gange: Til sidst kunne jeg ikke klare det mere og derfor skiftede jeg væk


Chelsea udlejer hver sommer en masse spillere til klubber i England, Frankrig og Holland. Nu fortæller Josh McEachran så, hvordan han selv havde det med alle sine udlån.

Chelsea har traditionen tro udlejet en hel del unge talenter denne sommer, og det er en strategi som London-klubben har brugt i flere år nu. Hen over sommeren er der da også 33 Chelsea-spillere, som har fundet sig en anden klub gældende for denne sæson.

Størstedelen af disse 33 spillere har til fælles, at det ikke er deres første udlån og næppe det sidste.

Nu fortæller den tidligere Chelsea-spiller Josh McEachran så, hvordan det føles at blive udlejet af flere omgange. Han har nemlig selv prøvet det fem gange gennem sin tid i klubben, og i 2015 skiftede han så permanent til Brentford.

Læs også: Hazard klar til Chelsea-kontraktforlængelse – Men han vil have indskrevet vild klausul i den lukrative aftale

– Ærligt talt, så forventede jeg at blive udlejet, men ikke i lige så høj grad som jeg blev. Chelsea er uden tvivl en meget stor klub, så det at blive udlejet er en del af det. Det påvirkede mig måske en smule, fordi når man kom tilbage fra et lejeophold, hvor man gjorde det godt, kom man tilbage til Chelsea og vidste, at man skulle udlejes igen. Det er hårdt mentalt, sagde McEachran ifølge football.london.

– I sidste ende blev jeg vant til at blive udlejet, og der fik jeg bare nok og besluttede at tage til Brentford. Jeg synes, at jeg tog den rette beslutning.

– Normalt ville man komme tilbage og træne med førsteholdet i preseason, men et år, da jeg kom tilbage, var der en gruppe af spillere, der skulle lejes ud, der trænede sammen. Da jeg blev en del af denne gruppe, slog det mig, at jeg ville væk.

Læs også: Rekordstor aftale mellem Superliga-klub og Juventus

Han slutter dog interviewet af med, at forklare forståelsen omkring denne strategi, da klubbens største mål er at vinde trofæer, og derfor skal de bruge de bedste spillere der er.

– Jeg synes, at Chelsea tager hånd om spillerne. Der er bare ikke meget, de kan gøre, fordi når alt kommer til alt, så er Chelsea en af de største klubber i verden, så de skal vinde trofæer. Derfor fokuserer de selvfølgelig på deres største mål, som er at vinde Premier League.

Josh McEachran er blevet 25 år.

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

Læs også: Ronaldo er iskold: Her giver han kæmpe sviner til sine nye holdkammerater i Juventus

Læs også: HAHA! Antoine Griezmann gør Sergio Ramos til grin på Instagram – Se billedet her

OVERSIGT

Scroll to Top