The perfect guide to the casino

FC Nordsjælland afslører: Det er ikke med vores gode vilje at vi sælger til Juventus allerede nu


FC Nordsjælland har solgt deres talentfulde 18-årige angriber til Juventus, men det var altså slet ikke planen med et salg.

FC Nordsjælland bekræftede tidligere på dagen, at Juventus har købt den 18-årige angriber Nikolai Baden Frederiksen, hvor han i første omgang skal optræde for klubbens bedste ungdomshold.

Nu afslører FC Nordsjælland så, at det slet ikke var meningen de skulle sælge angriberen allerede nu.

– Det er ikke en del af vores strategi og planlægning, at lade vores egne talenter flyve fra reden før, de har prøvet kræfter med og etableret sig i Superligaen og dermed udviklet sig tættere på deres fulde potentiale, siger direktør Søren Kristensen til fcn.dk og fortsætter:

Læs også: Transferchok fra Italien: Lazio udlejer Sergej Milinkovic-Savic til storklub for 303 millioner kroner

– Og derfor har vi flere gange før stået fast på det, uanset hvilke økonomiske muligheder og interesser, der har været på bordet og trukket den anden vej.

– Men vi vil heller ikke stå i vejen for en hel unik mulighed for en ung mand, der har været igennem vores akademi, til at få opfyldt en drøm. Juventus er en ‘once in a lifetime’-mulighed og en drøm for alle fodboldspillere.

– Juventus har ageret meget professionelt i hele dette forløb. Samtidig ved vi, at de har fulgt Nikolai gennem længere tid og ved, hvad de vil have og får. Og derfor er vi endt med at takke ja til det, vi anser som et fornuftigt tilbud i dette tilfælde, selv om vi gerne så “Futte” blive hos os og for alvor slå igennem på Right to Dream Park, som så mange af hans venner på akademiet har gjort før ham, siger Søren Kristensen.

Nikolai Baden Frederiksen nåede at spille seks Superliga-kampe for FC Nordsjællands talentfulde mandskab.

Læs også: Hany Mukhtar kan forlade Brøndby for gigantisk millionbeløb: Her er hans frikøbsklausul

Læs også: FCK-fans gør grin med Brøndby-fans efter nyt N’Doye-show

Læs også: HAHA! Antoine Griezmann gør Sergio Ramos til grin på Instagram – Se billedet her

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top