Liverpool sikrede sig perfekt udgangspunkt i Porto

Liverpools velsmurte offensiv tog livet af FC Porto på Estádio do Dragão.

FC Porto og Liverpool tørnede her til aften sammen i første opgør i 1/8-finalen i Champions League. Midtvejs i første halvleg gik det galt for hjemmeholdet, da keeper Jose Sa ikke kunne holde en halvsløj afslutning fra Sadio Mané, som så gled i mål. Kort efter smed James Milner en afslutning på stolpen. Mohamed Salah fik fat i returen, jonglerede en gang med kuglen og satte den så køligt i mål til 2-0.

Kort inde i anden halvleg blev Sadio Mané dobbelt målscorer, da han fulgte op på Roberto Firminos afslutning. Liverpool var dog ikke færdige. Først scorede Roberto Firmino til 4-0, hvorefter Sadio Mané fuldendte sit hattrick med målet til 5-0.

Liverpool er dermed storfavoritter til at stryge videre i turneringen forud for returopgøret på Anfield.