The perfect guide to the casino

Han forlod hotellet efter ‘mobning’ – Nu bliver han SVINET til af ‘Paradiso’ på Instagram

Foto: TV3

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


Det er utrolig hårdt psykisk at være med i ‘Paradise Hotel’, og det måtte en af deltagerne sande i aftenens afsnit.

Hvis man derfor endnu ikke har set afsnittet, skal man klikke væk nu da artiklen indeholder spoilers fra dagens afsnit.

Onsdagens parceremoni endte med at være noget anderledes da Tobias fik lov til at starte en venskabskæde, hvor kun de fem ‘Paradisoer’ med et armbånd, fik lov til at stå op til parceremonien. Derfor blev der rykket meget rundt, og alt tydede på, at Heidi skulle ud.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

Türker, Tobias og deres partnere havde dog en anden plan, og derfor endte Anna med at forlade hotellet. Lige indtil Christoffer trådte frem og meddelte, at han havde valgt at forlade hotellet.

– Som I alle ved, har det været noget af en omvæltning for mig at komme herind. Jeg har valgt at bakke ud, mens jeg stadig kan. ‘Paradise Hotel’ er super fedt, men jeg har valgt at bakke ud, fordi det er et voldsomt hårdt pres, der er herinde. Jeg føler mig meget tom herinde. Jeg er ked af det, jeg føler mig ensom. Jeg føler mig virkelig utilpas lige her, lød det fra Christoffer under parceremonien.

Efterfølgende har Christoffer uddybet, at han følte sig mobbet på hotellet, og at både drengene og pigerne generelt rottede sig sammen mod ham. Især Anna og Casper førte an i angrebet på Christoffer, men ifølge Casper, er Christoffer klippet sammen, så seerne får medlidenhed af ham. Casper mener nemlig, at det ikke er alt man ser, og at Christoffer selv er ligeså hård ved de andre deltagere. Det har han delt et opslag om på sin Insta-story, hvor han sender en gevaldig sviner afsted til Christoffer.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

På de sociale medier hersker der dog ikke stor tvivl om, at rigtig mange af seerne er på Christoffers side, og kalder det ligesom Christoffer, for ‘voksenmobning’.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top