The perfect guide to the casino

Her er HELE det nye startcast til ‘Ex on the Beach’ sæson 3

Foto: Discovery / Nicolas Tobias Følsgaard


‘Ex on the Beach er tilbage søndag den 1. september 2019 på Kanal 4 og DPLAY, hvor otte ellevilde singler fester i en villa i Grækenland, mens de dag efter dag får besøg af ex’er og tidligere stjerner fra realityprogrammet.

Footy Entertainment var til stede ved offentliggørelsen af det nye kuld realitystjerner i Grækenland, og du kan få det fulde overblik over, hvem der starter i villaen lige her.

Ex On The Beach Sasja Nielsen / Foto: Discovery / Nicolas Tobias Følsgaard

Sasja Nielsen
Alder: 20 år
Arbejde: Tilkaldevikar i en børnehave og bartender
By: Århus
Højde: 165 cm
Vægt: 64 kg
Instagram: @Sasjazell

Sasja er en meget social person, som elsker at snakke hele tiden. Hun siger tingene som de er, og derfor er hun vant til at håndtere drama. Hun elsker at træne nede i fitness, og hun er dernede næsten hver dag, hvor at hun især fokuserer på sin røv. Det er da heller ikke for sjov, at hun bliver kaldt for ”hende med røven” i Aarhus. Inden sommeren fik hun også lavet sine bryster, og derfor er hun en yderst selvsikker og sej pige, som hviler meget i sig selv og elsker sin krop.

Ex On The Beach Tessie Skovly / Foto: Discovery / Nicolas Tobias Følsgaard

Tessie Skovly
Alder: 22 år
Arbejde: Tjener, IT Supporter
By: Tilst, Aarhus
Højde: 173 cm
Vægt: 56 kg
Instagram: @Tessietttt

Tessie er også kendt for, at gøre rigtig meget ud af sig selv og sin krop. Det er da også derfor, at hun altid tiltrækker fyrenes opmærksomhed, som næsten alle slås for, at få lov til at snakke med hende. Hun har meget let til følelser, og det sker ofte at hun går fra glad til sur til ked til grinende på ingen tid. Tessie er ikke bange for at blande sig i konflikter, og hun siger da også altid sin mening.

Ex On The Beach Julie Frederikke Jørgensen / Foto: Discovery / Nicolas Tobias Følsgaard

Julie Frederikke Jørgensen
Alder: 20 år
Arbejde: Salgsassistent i Bilka
By: Ishøj
Højde: 156 cm
Vægt: 49 kg
Instagram: @Julle2635

Julie er en pige med ben i næsen, og hendes humor er ikke til at komme udenom. Hun bruger en masse tid nede i fitness, og i byen elsker hun at give den gas. Hun står ikke flere timer foran spejlet derhjemme, og hun hviler utrolig meget i sig selv. Hun har godt med attitude på den positive måde, og hun finder sig ikke i noget som helst.

Ex On The Beach Line Maria Busk / Foto: Discovery / Nicolas Tobias Følsgaard

Line Maria Busk
Alder: 22 år
Arbejde: 4 jobs for at tjene en masse penge
By: Aarhus
Højde: 162 cm
Vægt: 52 km
Instagram: @linemariabusk

Line Marie elsker at feste og hun gør det ofte! Hun er et meget socialt anlagt menneske, og hun er da også utrolig udadvendt. Hun kan snakke med alt og alle, og det elsker hun da også at gøre. Hun er meget kræsen hvad angår fyrene, og hun er ikke bange for at droppe dem med det samme, hvis at de ikke lever op til hendes krav. Hun har flere tatoveringer rundt omkring på kroppen, og den smukke jyde hviler også i sig selv og sin krop. Hun får altid fyrenes opmærksomhed, og så kan hun ikke forstå, at andre piger i byen altid kigger skævt til hende.

Ex On The Beach René Hoffbeck / Foto: Discovery / Nicolas Tobias Følsgaard

René Hoffbeck Rasmussen
Alder: 22 år
Arbejde: Telemarketing i Spanien
By: Gram / Spanien
Højde: 184 cm
Vægt: 73 kg
Instagram: @Rene_hoffbeck

René er grundet sin humor altid festens centrum, og han er typen som alle kan lide. Han elsker at feste og alkohol er ikke noget, som han holder igen med. Hans charme og selvtillid er uden tvivl hans bedste våben, og han er ikke bange for at se dum ud. Han er meget spontan, og han taler før at han tænker. Med René ved man aldrig rigtig hvad der sker, men man er sikker på, at have det utrolig sjovt i hans nærvær.

Ex On The Beach Kristian Sayre / Foto: Discovery / Nicolas Tobias Følsgaard

Kristian Sayre
Alder: 21 år
Arbejde: Tour guide hos Heineken i Amsterdam
By: Amsterdam
Højde: 174 cm
Vægt: 65 kg
Instagram: @Kristiansayre

Kristian er programmets ”Mr. Worldwide” da hans mor er dansker, mens at hans far er amerikaner. Personligt bor han selv i Amsterdam, og når Kristian snakker kan man godt spore en yderst charmerende accent. Han er vokset op i Chicago, men flyttede til Danmark for at spille fodbold på højt plan. Han har ikke svært ved at score, og især ikke når han begynder at synge eller spille guitar. Kristian elsker at opleve nye ting, og at rejse er at leve for hans vedkommende.

Ex On The Beach Jeppe Bjerregaard / Foto: Discovery / Nicolas Tobias Følsgaard

Jeppe Bjerregaard
Alder: 23 år
Arbejde: Bartender på diskotek Tordenskjold
By: Kolding
Højde: 180 cm
Vægt: 73 kg
Instagram: @Jeppebn

Jeppe arbejder på det ikoniske diskotek Tordenskjold, hvor at han uden tvivl har lært at feste og drikke. Han er meget tilbagelænet og afslappet når han ikke fester, samtidig med at han er humoristisk anlagt. Han har tidligere været model i USA, og med hans tatoverede arm er det da heller ikke for sjov, at han tiltrækker pigernes opmærksomhed.

Ex On The Beach Casper Nicolaisen / Foto: Discovery / Nicolas Tobias Følsgaard

Casper Nicolaisen
Alder: 24 år
Arbejde: Forsikringsrådgiver men bliver snart selvstændig
By: Roskilde
Højde: 182 cm
Vægt: 83 kg
Instagram: @Caspernicolaisen

Det er Caspers debut på TV, men han har flere bekendte i reality-branchen, og nu er det altså hans tur. Han elsker at springe direkte ud i noget, og snart kan man da også se ham som selvstændig med sit eget firma. Han vil gerne opleve så meget som muligt, sådan at der i fremtiden er historier som kan fortælles. Han er uden tvivl villaens hunk med sine store muskler, og alderspræsidenten er da også utrolig godt skåret.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top