The perfect guide to the casino

43-årig BABE – Sådan ser den første Paradise Hotel-vært ud i dag

 


 

I sæson 1, 2 og 3 af Paradise Hotel stod Ibi Støving i spidsen. Se her, hvordan hun tager sig ud i dag.

Rikke Gøransson sættes altid i forbindelse med værtsrollen på Paradise Hotel, men sandheden er faktisk, at hun ikke altid har stået i spidsen for det populære program på TV3.

De tre første sæsoner blev nemlig styret af den smukke Ibi Støving, der i dag har skiftet navn til Ibi Makienok efter ægteskabet med fodboldspilleren Simon Makienok.

I dag er Ibi 44 år, og du kan her se, hvordan hun ser ud.

Gode Nyheder???❤️ Nu skal der laves fjernsyn om organdonation og jeg er så taknemmelig for at jeg blev spurgt om jeg vil være med til det. Det skal handle om hvorfor vi danskere siger ja og hvorfor vi siger nej. Om at modtage et organ og om at give videre. Det er på tide at danskerne tager stilling til så vigtigt et spørgsmål. I den anledning vil jeg gerne høre dig om du har stået i den svære situation det er – at beslutte sig for om et familiemedlem skal donere sin krop væk? Jeg er specielt interesseret i Nej-sigerne. Dem der har stået med en kæmpe sorg og ikke har kunnet overskue et videre forløb med organdonation. Det er nemlig ikke alle situationer der er så lette. Håber du er derude og har lyst til en dialog med mig. Jeg er meget glad for at få muligheden for at lave noget tv, som betyder noget og som ka gøre en forskel. For selvom du er ja eller nej – så er det at tage stilling super vigtigt – netop så familien ikke står med de problematikker. Og I det hele taget skal vi være lidt bedre til at tale om døden og sygdom. I min optik. Tak ❤️???? #tv #organdonation #nej #ja #tagStilling #tvvært #host #kronisksyg #nyrer #lunger #lever #hjerte #øjne #hud #tak #bermudaproduction

Et opslag delt af Ibi Makienok (@planetibi) den

Det her er Esther. Hun er 4 år. Hun fik kræft i leveren som ganske lille og har gennemgået så mange undersøgelser og operationer – at det slet ikke ka beskrives. For lidt over 2 år siden fik hun en ny lever. En familie der selv var i sorg over deres eget barns tragiske skæbne valgte at donere organer til forskellige børn. Esther var een af dem. Jeg ka slet ikke sætte mig ind i den frygt og angst der følger med når man har et barn der måske ikke overlever. At sidde med en knude i maven og skulle forklare et barn om liv og død. At kigge på sin guldklump med slanger ind og ud af kroppen. Midt i Angsten dukkede et lys op. En gave fra en familie, der midt i den værste storm man kan opleve i et liv – vælger at give livet videre. Jeg har hørt mange fortællinger de sidste par år – men jeg blir stadig lige paf og lige rørt hver gang jeg hører om den mor og far der valgte at donere deres barns organer til andre børn. Taknemmelighed og medmenneskelighed på et niveau de fleste af os ikke forstår. Organdonation er som ordet antyder – frivilligt. Men at tage stilling bør i mine øjne være obligatorisk. #organdonationjatak @organdonationjatak #ålborg @karenheidelbach #organdonation #liver #cancer ❤️❤️❤️??⭐️??Hvis man har lyst til at støtte @organdonationjatak, som kæmper for bedre vilkår for kroniske lidelser og organdonation – så smut ind og læs på deres hjemmeside. (Link i deres bio). Alle medlemskaber og støtte sættes der umådelig pris på⭐️? Kys lidt ekstra på dit barn idag. I know I will❤️??

Et opslag delt af Ibi Makienok (@planetibi) den

Imorgen lørdag gæster jeg igen dejlige @madsstef i Mads & Monopolet kl 9. Jeg skal sidde i en lækker sandwich som skinken mellem den saftige @nicolajkopernikus og den krydrede @frihedsministeren Søren Pind. Jeg glæder mig umådeligt meget og vil til enhver tid respektere de forskellige måder vi alle sammen lever på sålænge udgangspunktet er medmenneskeligt og har fremdrift. Vi høres ved i morgen. Psssst….. det er mig der slubrer kaffe ind i mikrofonen og som er på vandrivende nyrerpiller – så engang imellem vil skinken være væk et minut eller to. ?❤️???☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️#madsogmonopolet #sørenpind #nicolajkopernikus #DR #dilemma ??????????????? @aurora_lashes ❤️?

Et opslag delt af Ibi Makienok (@planetibi) den

OVERSIGT

Scroll to Top