The perfect guide to the casino

Siger det danske landshold farvel til Parken? ‘Det er et krav, hvis vi skal afholde de store turneringer’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Sidst det danske landshold spillede i Parken, blev det til en 1-0 sejr over Schweiz, med stærk opbakning fra ‘Den røde mur’. Den mur kan nu vise sig at blive rykket i fremtiden.

I dag er Telia Parken ‘Hele Danmarks hjemmebane’, hvor der er plads til mindre end 40.000 tilskuere. Førhen har Københavns Idrætspark været hjemmebane, men hvis DBU lykkedes med deres nye ide, så kan det meget vel blive et farvel til Parken efter rigtig mange år som hjemmebane.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Sådan lyder det i artiklen fra Politiken. DBU vil nemlig etablere en stadion med plads til ihvertfald 50.000 tilskuere, som skal være den nye nationalarena fremover. DBU’s bestyrelse har sendt en orientering ud til Divisionsforeningen, Kvindedivisionsforeningen og lokalunionerne, og her er der en helt speciel årsag til, at man vil have en større nationalarena.

– Vi har behov for at etablere et moderne nationalstadion med plads til minimum 50.000 tilskuere. Det er et krav, hvis vi skal afholde de store turneringer. Kvinde-EM, kvinde-VM, måske en Europa League-finale eller andre store turneringer.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

DBU’s formand, Jesper Møller, har også bekræftet de planer der bliver diskuteret om, og uddyber med, at det kan være noget, der først kommer på plads omkring 2025, men at Danmark er nødt til at følge trop med de andre europæiske lande. Stadionet med over 50.000 tilskuere skal være i hovedstaden, og samtidig bliver der nævnt, at der også skal være et andet moderne stadion med plads til 25.000 tilskuere, så man kan holde ungdomsfinaler som U21 EM.

Derfor er der også åbnet op for, at enten Parken eller Brøndby Stadion kan blive tilbygget, så de bliver store nok til at overholde kravene, men hvorvidt Parken eller Brøndby er frisk på dette, er der ikke kommet svar på endnu.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top