The perfect guide to the casino

FC Københavns nye forsvarsstjerne er lykkelig: Lige nu er jeg i den største klub i Danmark

 


 

FC København startede tidligere på dagen deres træning efter sommerferien op, og her var Sotirios Papagiannopoulos med for første gang.

FC København har hentet midtstopperen Sotirios Papagiannopoulos hos Östersunds FK, og han er udset en nøglerolle i forsvaret næsten sæson.

FC Midtjylland jagtede ham også, men de var aldrig i nærheden af at hente ham, og da FC København kom på banen, var han aldrig i tvivl.

– Det var ikke tæt på med FC Midtjylland. Lige nu er jeg i den største klub i Danmark, og det er det vigtigste for mig, siger Sotirios Papagiannopoulos til tipsbladet.dk.

Formen skal lige genfindes, men opgaven er klar og Sotirios kender bestemt sine egne kvaliteter, og hvorfor han er hentet til hovedstaden.

– Jeg er en dygtig forsvarsspiller, og min fornemste opgave er at beskytte eget mål. Jeg kan desuden godt lide at føre bolden frem og spille med fødderne, og jeg er sikker på, det nok skal blive godt. Jeg glæder mig utrolig meget til at spille kampe med holdet, siger han.

Han ser FC København som et stort skridt op i forhold til Östersunds FK, og glæder sig til, at begynde sit nye eventyr, og få FC København tilbage i toppen af Superligaen.

– Man kan ikke sammenligne dem. FC København er en stor klub, der spiller i Europa hvert eneste år og forsøger at vinde Superligaen hvert år. Det vil vi også prøve i den kommende sæson. Sidste sæson var en enlig svale, og nu skal FCK tilbage på førstepladsen. Jeg er meget glad for at være her og nu have mødt de andre spillere og trænerstaben. Jeg ser frem til opholdet, og jeg blev stolt, da jeg hørte om FCK’s interesse, siger Sotirios Papagiannopoulos.

FC København har hentet Sotirios Papagiannopoulos på en fireårig aftale.

OVERSIGT

Scroll to Top