Portugal misser chancen for en semifinale-plads efter 4-2 sejr over Makedonien

Portugal vandt her til aften 4-2 over Makedonien.

Brøndby jagter Superliga-keeper – det samme gør FC Midtjylland – læs den historie her!

Portugal havde her til aften muligheden for at tilspille sig en potentiel semifinale-plads. Det krævede dog en storsejr over et makedonsk hold, som inden kampen ikke havde noget at spille for, da de ikke kunne nå at gå videre.

Portugal kom dog også godt fra start, da de allerede efter 2 min scorede efter et hjørnespark. Portugiserne kom også yderlige foran, da Bruma scorede et flot mål i det 22′ minut. Makedonerne scorede dog kort før pausen, og det tvang Portugal til at jagte mål i anden halvleg. Efter pausen scorede Portugal til 3-1 i det 57′ minut, inden Makedonien igen reducerede. I overtiden fik Bruma scoret igen, og kampen sluttede derfor 4-2, som desværre for Portugal ikke var helt nok.