28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Live: Kasper Schmeichel vinder årets mandlige fodboldspiller

Britain Soccer Football - Leicester City v Sevilla - UEFA Champions League Round of 16 Second Leg - King Power Stadium, Leicester, England - 14/3/17 Leicester City's Kasper Schmeichel celebrates after Wes Morgan scores their first goal Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic

Kasper Schmeichel vandt ikke overraskende prisen som årets mandlige fodboldspiller efter et fantastisk 2016!

Når man vinder det engelske mesterskab med en klub som Leicester og samtidig storspiller for det danske landshold, så fortjener man prisen som årets mandlige fodboldspiller i 2016. Derfor blev Kasper Schmeichel her til aften hædret som årets mandlige fodboldspiller anno 2016!

Et stort tillykke til Kasper Schmeichel!

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.