29042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Blog: Er Bendtner virkelig færdig på landsholdet?

Marbella, Spania 20170308. Danske Nicklas Bentdner på onsdagens trening i Marbella i Spania. Rosenborg presenterte mandag kveld en av de største overgangene i norsk fotballs historie, men det koster penger å hente Nicklas Bendtner til Trondheim Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix. (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix 2017)

Er vores allesammens Lord Bendtner virkelig færdig på landsholdet for altid, som Mikkel Bischoff mener det? Torben Aakjær kommenterer på sagen.

Bemærk at denne blog dækker over Torben Aakjærs personlige holdning.

I dagens udgave af Ekstra Bladet, vurderer Canal 9`s ekspert kommentator, Mikkel Bischoff, at Nicklas Bendtner, til trods for skiftet til Rosenborg, hvor muligheden alt andet lige må være lettere at komme tilbage i kampform, end i hans tidligere klubber, at den danske angriber aldrig mere kommer retur i landsholdstrøjen!

Bischoff vurderer at Bendtner nu nok skal kunne begå sig i den svage norske liga, som befinder sig hele 6 pladser under den danske Superliga på UEFA`s seneste rangliste, men det bliver altså langt fra nok til igen at komme ind i landsholdsvarmen.

Bendtner, som senest spillede for Danmark tilbage medio november 2015, hvor det blev 2-2 i Parken mod Sverige, som derved kvalificerede sig til EM 16, og en kamp hvor Bendtner højst overraskende blev taget ud efter en times spil af hans daværende “mentor” Morten Olsen, har ikke ønsket at kommentere på sin landsholdsfremtid, og er i det hele taget gået i noget der minder om “flyverskjul” i sin nye klub.

Endnu er det naturligvis alt alt for tidligt at spå om Bendtners fremtid, men den 29 årige angriber bør, som Bischoff nævner, kunne til spille sig en fast plads for Rosenborg, og med mindre han går direkte fra druk til kamp, så bør dansk fodbolds “enfant terrible pr. excellence” da også kunne score en hel del mål i ligaen, hvor stjernerne hedder Leif, Einer og nu altså Nicklas TIL fornavne!

Kun fremtiden kan vise om Bischoff får ret i sin ganske tidlige spådom, men man kunne godt forestille sig at der sad ikke så få danske rooligans, og andre der holder af det danske landshold, og håber at Hareides offensiv fremadrettet inkluderer Bendtner, ikke mindst når konkurrenterne hedder Andreas Cornelius, Yussuf Poulsen, Nicolai Jørgensen og Kasper Dolberg, spillere der med al respekt for individuelle kvaliteter, langt fra har overbevist i den rød/hvide trøje endnu, og spillere der yderst tvivlsomt opnår blot en brøkdel af hvad Bendtner trods at har opnået qua et godt nok for længst hengemt talent.

Læs også: Er en stor stjerne i udlandet og har spillet 37 U-kampe for Danmark: Nu er han tabt for Danmark

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.