24042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Rygte: Arsenal sender denne angriber og 250 millioner afsted i bytte for vild handel

20150425-223747-3-1000x498we

Arsene Wenger og London-klubben har haft en rigtig fornuftig start på pre-season, men de store handler – hvis man kigger bort fra Granit Xhaka – har ladet vente på sig. Engelske medier nævner dog, at dette kan ændre sig.

Arsenal skulle eftersigende være interesseret i Inters anfører og topscorer, Mauro Icardi, der har lavet over 40 mål for den traditionsrige klub de sidste to sæsoner. Det ville være en kæmpe handel og derfor skulle de også være villige til at smide det franske fyrtårn, Oliver Giroud plus små 250 millioner oveni handelen.

Om det endelig bliver aktuelt, at Arsenal viser pengepungen frem og henter en topklasse angriber, må fremtiden vise. Icardi skulle eftersigenede være interesseret i Premier League og en chance for at nå helt til tops på den europæiske scene.

Footy.dk søger skribenter! Er det noget for dig eller en du kender?

Mest læste på footy.dk

1. Pogba har lige tweetet – og det forvirrer alle
2. Billede: Stinke-dyre Higuain er blevet en ordentlig tyksak
3. Latterlige Mourinho: Derfor skiftede jeg Mata ud igen
4. Pogba ydmyger engelsk medie, der påstår, han er i Manchester
5. Avis: ‘Tykke’ Nasri har fundet sin nye klub

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.