28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens sene bet: Spanien-sejr

Gerard Pique, Barcelona, Spanien

I aftens sene EM-kampe skal gruppe D færdigspilles og her tror vi på Spanien. Den ene kamp er Kroatien mod Spanien mens den anden kamp er Tjekkiet mod Tyrkiet. Spanien er i storform og har imponeret ved dette EM.

Kroatien var foran 2-0 mod Tjekkiet, men smed sejren og kampen endte 2-2, hvilket er yderst uimponerende. Ud over at smide sejren blev en af holdets stjerne, Luka Modric også skadet. Spanien ser på papiret bedre ud, og har endnu ikke lukket mål ind i turneringen. Det er sket med sejre på henholdsvis 1-0 og 3-0 mod Tjekkiet og Tyrkiet.

Spaniens bagkæde og Iniesta har været meget imponerende. FC Barcelonas midtbanegeneral er blevet kåret til man of the match i begge de første kampe, og vi tror på en god kamp fra ham igen. To af deres angribere, nemlig Morata og Nolito har også allerede været på måltavlen.

Desuden er oddset på Spanien forholdsvis højt i aften. Vi tror derfor på en Spanien-sejr i aftens sene EM-kamp.

Tip: Spanien-sejr
Odds: 2.00
Bookmaker: Tipico

Kampen spilles kl. 21.00 og kan ses på DR.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.