Vilde nye afsløringer om Bubber og barnepigens forhold

The perfect guide to the casino

Vilde nye afsløringer om Bubber og barnepigens forhold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mikkel og Amanda sammen igen? Se den afslørende Instagram-story her

Det var lidt af bombe, der blev sprunget, da Bubber meldte ud, at han gik fra konen, Christina ‘Ibsen’ Meyer, som han har været gift med siden 1991.

Den eksplosion blev ikke mindre af, at det kom frem, at Bubber havde gjort ‘barnepigen’ gravid, og at de nu ventede barn sammen. Den barnepige er den 41-årige Signe Rossing, og nu er der kommet massere af information frem, omkring Signe Rossing.

Læs også: Han har lige vundet ‘Robinson’ og en halv million kroner – Så smuk er hans kæreste

Ifølge SE og HØR har kilder tæt på familien meldt om, at Bubber og Ibsens tidligere barnepige, Signe, har været tætte veninder med Ibsen gennem mere end 15 år, og at Signe er kommet i Bubber og Ibsens hjem siden hun var 12, og her er hun nærmest blevet anset, som parrets fjerde barn.

Signe Rossing har tre børn fra et tidligere ægteskab, og er til dagligt medejer af børnetøjsforretningen ‘Kalle Børnetøj & Sko’ i Charlottenlund. Hun skulle samtidig råde over en nettoformue på 2,8 millioner kroner i firmaet Signe Rossen Holding ApS.

Til dagligt bor hun i en 201 kvadratmeter stor villa i Charlottenlund, og har tidligere betalt sin eksmand et større millionbeløb, for at købe ham ud af huset.

Nu kan det nye par så se frem til at blive forældre sammen.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top