Simon Kvamm tjener kassen: Så vild er hans løn

The perfect guide to the casino

Simon Kvamm tjener kassen: Så vild er hans løn

Den nyudklækkede ‘X-Factor’-dommer får en solid hyre.

47-årige Simon Kvamm er lige nu aktuel i sin første sæson som ‘X-Factor’-dommer, efter han tog over for DJ’en Martin Jensen, men det er formentlig ikke på grund af pengene, at multi-talentet, der er kendt fra “Drengene fra Angora” og Nephew har takket ja til at sidde ved dommerbordet.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Rent økonomisk går det nemlig strålende for Simon Kvamm og hans pengetank. Det afslører det seneste regnskabsår i hans anpartsselskab Walkie Talkie Boy, hvor det fremgår, at han hev hele 2.672.362 kroner i kassen, mens der var finansielle indtægter for 1.377.743 kroner.

Det betød også, at Nephew-sangeren udbetalte en solid hyre til virksomhedens eneste ansatte – nemlig ham selv. Lønnen lyder på 3.230.003 kroner, hvilket svarer til en månedsløn på cirka 270.000 kroner.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Og skulle det kommende regnskabsår vise sig at være knap så godt for Simon Kvamm, så er han altså også godt polstret på kistebunden, hvor der står intet mindre end 19.298.464 kroner.

Det er uvist, hvad Simon Kvamm får af løn som ‘X-Factor’-dommer, men kollegaen Thomas Blachman scorer en helt vanvittig løn for sit job som dommer i det populære tv-program, hvilket du kan læse mere om her.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top