The perfect guide to the casino

Har for mange dårlige spillere: Brøndby skal købe disse fire profiler

De blå-gule fra Vestegnen har for mange dårlige spillere. Sådan lyder meldingen fra Peter Sørensen og Jesper Thygesen.

Brøndbys sæson hidtil i 3F Superligaen har været alt andet end opløftende, og med en placering i bunden på en 10. plads, så er der bestemt også plads til forbedringer – også i spillertruppen – i hvert fald hvis man spørger den tidligere Superliga-træner og nuværende ekspert, Peter Sørensen.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Ifølge Peter Sørensen og Jesper Thygesen, der begge er eksperter på Viaplay, så bør Brøndby nemlig sælge ud af truppen og herefter forstærke den med fire spillere, der for mange er velkendte navne – Nemlig Yann Bisseck, Lasse Berg Johnsen, Jens Stryger Larsen og Magnus Mattsson, og for at få råd til dem, så skal der altså sælges ud.

– Jeg mener, at man skal sælge Radosevic. Jeg synes ikke, at han er god nok, og han vil slet ikke være god nok til den måde, som Jesper Sørensen vil spille på. Slimane og Radosevic kan man sælge fra dem, der har været udvalgt til at være de bedste, og så kan man tage alle de her mellemspillere; Rosted, Sebulonsen, Heggheim, Gammelby, Bell og Divkovic – sælg dem. Det ender med at give overskud det her, og de ender med at have et hold, der kan begå sig, der hvor de skal være, altså ikke kun i top seks, men i top tre, forklarer Peter Sørensen, mens Jesper Thygesen knytter en kommentar til Magnus Mattsson, der har en fortid i Silkeborg.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– En publikumsfavorit for det, han kan, er så lækkert for øjet, og dem må de også gerne samle på i Brøndby, hvis de bare har niveauet til at være effektive, og det har han. Det er nok den mest realistiske af de fire. Det vil ikke overraske mig eller nogen, hvis der om et par dage er skrevet kontrakt med Mattsson, forklarer Thygesen.

Brøndbys næste kamp i 3F Superligaen finder sted den 19. februar, når de tager imod AC Horsens hjemme på Vestegnen.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top