The perfect guide to the casino

Brøndby-profil afprøvet i ny rolle: Det er spændende

Mathias Greve kan meget vel få en ny rolle for de blå-gule fra Vestegnen.

27-årige Mathias Greve, der har en fortid i både OB og Randers FC, blev købt ind som en offensivprofil for Brøndby, men nu kan der meget vel vente ham en ny rolle på Vestegnen, efter han i et par træningskampe mod både Millwall og Tenerife er blevet brugt på en ny position som defensiv midtbanespiller ved siden af Joe Bell, og det er altså ikke en rolle, som Greve selv har noget imod.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

– Det bekommer mig godt. Vi spillede to gode træningskampe, hvor jeg blev trukket mere tilbage, og hvor vi ligesom spillede med to 6’ere (defensive midtbanespillere, red.), hvor vi havde en klassisk 6’er-type og så mig, der kunne give lidt mere dynamik.

– Det kunne blive et spændende move for foråret, men jeg ved ikke, hvad vores nye træners idéer er. Spændende var det i hvert fald, siger Mathias Greve i forbindelse med onsdagens træning.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Brøndbys nye cheftræner, Jesper Sørensen, vil dog ikke løfte sløret for, hvorvidt Mathias Greve kommer til at fastholde sin nyafprøvede rolle på Brøndby-mandskabet.

– Ja, det har han spillet nu, og Mathias har gjort det godt i det, jeg har set. Så må vi se, om det er det, han skal, siger Jesper Sørensen, der samtidig fortæller, at han gerne vil se spillerne med friske øjne inden han konkluderer noget.

– Der kan selvfølgelig være nogle, der overrasker. Jeg synes, at truppen ser interessant og stærk ud. Det skal vi vise ude på banen. Jeg vil forholde mig til de spillere, jeg har.

– Nogle gange skal man også kigge med lidt friske briller på noget af det, man også har set på tidligere, og se på, hvad mulighederne er. Havde vi ikke gjort det tidligere, var det ikke sikkert, at Mikael Uhre og Andreas Bruus var kommet igennem i sin tid, hvor de var lidt langt fra holdet i sin tid.

– Vi står i et transfervindue, og når det lukker, har vi dem, der er her. Dem vil jeg arbejde med. Jeg har en mening om, hvad vi skal gøre. Den lufter jeg til “CV”, og ikke til jer, siger han.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top