Tidligere holdkammerat afslører: Ny FCK-spiller har altid elsket klubben

The perfect guide to the casino

Tidligere holdkammerat afslører: Ny FCK-spiller har altid elsket klubben

Det fortæller Alexander Jakobsen til Tipsbladet, der tidligere har været holdkammerat med svenskeren i IFK Norrköping:

– FCK et fantastisk sted for ham nu, og jeg ved også, at han har et rigtig nært forhold til København, som han har besøgt flere gange. Han har altid snakket godt om klubben, som han har stor kærlighed til, ligesom han har til byen.

I interviewet fortæller Alexander Jakobsen også, hvad FCK-fansene kan forvente af deres nyeste spiller:

Læs også: PC indrømmer: Vi jagtede en spiller til denne position

– Han er en klog fodboldspiller, som løber i de rigtige rum. Han har et meget farligt venstreben, et hårdt spark og gode afslutningsfærdigheder foran mål. Han er hamrende hurtig på de første meter, og så har han et godt blik for spillet. Nogle gange kan han godt lide at falde ned i banen, og der har han et godt øje for sine holdkammerater, som enten kan løbe dybt eller deltage i det korte pasningsspil.

– Han er stærk på bolden, hvor han kan holde sine modstandere væk. Han er en rigtig god spiller, som FC Københavns fans skal glæde sig til, for han kan underholde og score mål. Han giver alt for sit hold, så de skal virkelig se frem til at blive underholdt, slutter Alexander Jakobsen, der selv til dagligt spiller i georgiske Dinamo Batumi.

Læs også: Overblik: Alle vinterens handler i Superligaen

Jordan Larsson kan få sin officielle debut i FC København søndag den 19. februar, hvor man på udebane møder Silkeborg IF i sin forårspremiere.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top