Ny AGF-spiller drillet med Brøndby-fortid: Vestegnsblod i Jylland

The perfect guide to the casino

Ny AGF-spiller drillet med Brøndby-fortid: Vestegnsblod i Jylland

Peter Bjur skiftede i det netop lukkede transfervindue Brøndby IF ud med AGF, da vejen til spilletid var blevet for lang hos førstnævnte. Og hovedpersonen selv er da også helt klar over rivaliseringen mellem hans nye og nu gamle klub, hvilket har medført smådrillerier fra de nye holdkammerater. Det fortæller han i et interview med bold.dk:

– Der har været en lille smule, men det har slet ikke været specielt meget. Folk har sagt lidt ting med et glimt i øjet. Det er fint nok, fordi jeg ved jo godt, at Brøndby og AGF er to rivaliserende klubber, som de har været gennem mange år.

Læs også: Overblik: Alle vinterens handler i Superligaen

Adspurgt, om han er blevet drillet med sin Brøndby-fortid af sine nye holdkammerater, svarere han:

– Haha ja, der har været snakket lidt om, at der nu var Vestegnsblod i Jylland, men ikke andet end det, så det har været stille og roligt, lyder det fra den nye AGF’er, der samtidig fortæller om et svært farvel til netop Brøndby IF:

– Det var selvfølgelig vemodigt at skulle sige farvel til et sted, hvor jeg havde været i fem et halvt år, og hvor jeg var med til at vinde et dansk mesterskab.

– Det var kæmpestort. Men jeg har været helt afklaret med at sige farvel til Brøndby, så jeg er klar for AGF. Det er en del af det.

Læs også: Frederik Winther afslører: Brøndby viste allerede interesse, da jeg var i Lyngby

Peter Bjur kan få sin officiele debut i AGF fredag den 17. februar, når AaB og AGF genstarter Superligaen på Aalborg Portland Park.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top