Hyballa igen i fokus: Anfører efterladt i chok

The perfect guide to the casino

Hyballa igen i fokus: Anfører efterladt i chok

Peter Hyballa blev for nyligt præsenteret i hollandske Breda, hvor han nok engang er tilbage i trænersædet. Her har han allerede nu vist prøver på sit iltre indre, hvilket er gået ud over holdets kaptajn Alex Plat, der uden videre er blevet sat af holdet.

Således var det klubbens tekniske direktør, Peter Maas, som overleverede nyheden om, at den 24-årige midtbanespiller kunne se frem til en plads på tribunen i resten af sæsonen.

– Hvad kan man sige? Ingen havde set det her komme, lyder det kortfattet fra Alex Plat til nhnieuws.nl, der fik overbragt nyheden kort før transfervinduets afslutning, hvilket efterlod ham uden mange muligheder for et sent skifte.

– Det hele er fint, men jeg sagde ogsĂĄ til dem, at jeg ikke forlader klubben bare for at forlade den. Min følelse hos en ny klub skal være god. Jeg vil et sted hen, hvor jeg nyder at spille. Jeg føler bare, at alle klubber er pĂĄ plads pĂĄ det her tidspunkt. Det er for sent for mig.

Læs også: Skandaletræner: Havde midtvejskrise og var deprimeret

Peter Hyballa har ellers fået en perfekt start på sin trænergerning i Breda, hvor han har ført holdet til to sejre i sine to første kampe.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top