The perfect guide to the casino

Dortmund-boss om Moukoko-fremtid: Vi har lavet et meget attraktivt tilbud

Den unge stortalent har fået et endegyldigt tilbud i håbet om, at han vil forlænge sin aftale.

18-årige Youssoufa Moukoko har fået sit gennembrud for Dortmund i indeværende sæson, hvor han i skrivende stund står noteret for seks mål og tre oplæg i 14 Bundesliga-kampe, mens det også blev til et udtagelse for Tyskland ved VM-slutrunden i Qatar.

De mange flotte præstationer har også medført en massiv interesse for den unge angriber, der har kontraktudløb med tyskerne til sommer, og derfor har der også været gang i intensive kontraktforhandlinger for at holde på Moukoko, der ellers kan smutte på en fri transfer til sommer.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Indtil nu har det dog ikke været muligt at nå til enighed, men nu har Moukoko fået et sidste kontrakttilbud, der er et meget lukrativt et af slagsen.

Det afslører Dortmunds sportsdirektør, Sebastian Kehl.

– Vi har lavet et meget attraktivt tilbud, som giver ham mulighed for at udvikle sig.

– Youssoufa kan nu acceptere vores tilbud og forpligte sig til Dortmund – eller vores veje kan skilles. Jeg ønsker, at han vælger os, for han er ikke færdigudviklet endnu, og jeg ser et stort potentiale i ham.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Men vi har en grænse som klub. De grænser har vi vist. Nu er det op til ham at beslutte sig i rette tid.

– Klubben har forsøgt at forlænge aftalen i flere måneder, fordi vi er helt overbevist om, klubben er det rette valg for Youssoufa ud fra et sportsligt perspektiv, udtaler Kehl til Kicker.

Youssoufa Moukoko tiltrak sig allerede en voldsom opmærksomhed for nogle år tilbage, da han som blot 15-årig scorede 47 mål i 25 kampe for Dortmunds U19-hold.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top