Brøndby-talent på fornem liste: Top 10 i verden

The perfect guide to the casino

Brøndby-talent på fornem liste: Top 10 i verden

16-årige Oscar Schwartau har været fremragende for Brøndby i denne sæson, og det kan ses på hans transferværdi, hvor han er en af de ti mest værdifulde spillere i verden fra sin årgang. 

Oscar Schwartau har gang i noget af en gennembruds sæson for Brøndby. Den 16-årige offensivspiller har allerede slået rekorderne for yngste debutant og yngste målscorer i klubbens historie, og de store bedrifter er næppe gået Europas storklubbers øjne forbi.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Den unge midtbanespiller kan meget vel stå overfor et stort salg til en større liga i den nærmeste fremtid, og, hvis det sker, vil Brøndby blive godt betalt. Den højt respekterede transferside, Transfermarkt, har lige nu Oscar Schwartau som en af de ti mest værdifulde spillere fra årgang 2006 i hele verden.

Her er Schwartau i øjeblikket placeret på 10. pladsen med en værdi på 400.000 euro, men med hans præstationer i denne sæson er det meget sandsynligt, at han får et stort værdiboost snart.

Den mest værdifulde spiller fra årgang 2006 er brasilianeren Endrick, der regnes som et af verdens allerstørste talenter og hyppigt rygtes til både Real Madrid og Barcelona.

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Du kan se den fulde liste på screenshottet fra Transfermarkt forneden:

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top