The perfect guide to the casino

Nu reagerer David Nielsen på PC-skifte til FCK

Nu reagerer David Nielsen endelig på Peter Christiansens skifte til FCK.

Fredag eftermiddag præsenterede FC København deres nye sportsdirektør i form af Peter “PC” Christiansen, som de henter i AGF.

Det er selvfølgelig noget som ærgrer AGF-træner David Nielsen, men på grund af magtforholdet er han ikke overrasket.

– Når vi andre går i krig med sabler og sværd, så går FCK jo i krig med fly, kanoner og maskingevær. Sådan er det, siger David Nielsen ifølge Ritzau.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Eftersom Peter Christiansen fremover skal arbejde i FC København er det ikke utænkeligt, at David Nielsen fremover også vil blive rygtet til klubben. Det er dog ikke noget som han selv tænker over.

– Jeg er sindssygt glad her, og jeg synes, det her er så fed en klub og så fedt et projekt. Man ved aldrig, hvad der sker i fodbold, men det kommer ikke til at ske inden for den nærmeste fremtid.

– FCK har lige ansat en ny træner, og jeg har en lang kontrakt her, fordi jeg gerne vil være her i lang tid, siger David Nielsen.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Derudover fortæller David Nielsen også, at han ønsker PC alt det bedste i fremtiden.

– Jeg er ikke skuffet over noget som helst. Det er op til hvert enkelt individ at træffe den beslutning, der er bedst for én selv.

– Det er en sindssyg hård branche, og nogle gange bliver man fristet til at cashe in på noget, hvor man føler, at man kan komme videre.

– Det er sådan, fodbold er. Klubben er gået fra et sted til et andet, så selvfølgelig er PC attraktiv. Jeg har været med ham i AGF i tre og et halvt år, og jeg ønsker ham al held og lykke, siger AGF-træneren.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Kvist om PC-ansættelse: ‘Man kan høre på AGF, at de er kede af at miste ham’.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top