The perfect guide to the casino

Mourinho med sjov Maradona-historie: Han ringede kun efter nederlag

Tottenham-manager Jose Mourinho hylder Diego Maradona med en sjov historie.

Diego Maradona er som bekendt ikke længere blandt os, og alverdens trænere og spillere fortæller i disse dage historier om den argentinske legende.

Efter torsdagens Europa League-sejr fortalte Tottenham-manager Jose Mourinho således en sjov historie om den nu afdøde legende.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Verden kender Maradona og vil aldrig glemme ham. Jeg har sørget for, at min søn ved en masse om ham, selvom han blev født, efter han var aktiv. Jeg ved, min søn vil sørge for at fortælle sine børn om ham, når han selv bliver far.

– Det var lidt det samme med Alfredo Di Stefano. Jeg har aldrig set ham spille fodbold, men min far sørgede for, at jeg vidste en masse om ham, siger Mourinho ifølge Sky Sports og tilføjer:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Så er der fyren Diego – ham jeg savner. Jeg er ked af, at jeg ikke brugte mere tid med ham. Det ville jeg have elsket. Jeg synes, hans familie, venner og kollegaer er meget privilegerede over at kende ham godt og have brugt tid med ham.

– Jeg kender ham godt nok, og efter mine store nederlag ringede han altid til mig – aldrig efter mine store sejre. Men jeg vil savne Diego, og jeg er virkelig ked af det, men samtidig smiler jeg, for hvert et minut med ham blev brugt på at grine, siger Mourinho.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Elkjær og Laudrup diskuterer: Er Maradona den største nogensinde?

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top