The perfect guide to the casino

Brøndby-træner med stor respekt for Vejle: De har fået en god start

Brøndby-træner Niels Frederiksen har stor respekt for Vejle Boldklub.

I morgen aften brager 3F Superligaens nummer fem og fire i form af Vejle og Brøndby sammen, og inden opgøret har gæsternes cheftræner stor respekt for modstanderen.

Deres flotte start på sæsonen har dog ikke overrasket Brøndby-træneren.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Vejle har lavet et rigtig flot stykke arbejde, og man tænker ikke på dem som et oprykkerhold. De har fået en god start, men de har også et godt hold med dygtige fodboldspillere, der er teknisk dygtige og tænker offensivt.

– Vejle er kendt for, at de gerne vil spille fodbold, og det gør de. Så når man kigger på deres trup, og måden de tænker fodbold på, så overrasker det mig ikke, at de har fået en god start, siger Niels Frederiksen til Brøndbys hjemmeside.

Brøndby startede sæsonen som lyn og torden, men senere hen tabte de tre kampe på stribe. Derfor var sejren over OB inden landskampspausen ekstra vigtig for Niels Frederiksen.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Sejren mod OB var vigtig. Det var et slag for holdet, at vi tabte tre kampe i træk, hvor vi egentlig havde en følelse af, at vi skulle have haft noget mere med i et par af dem.

– Det irriterede os, så det var en god oplevelse at få en relativ sikker sejr mod OB. Den sejr har givet humør og energi, og vi er et godt sted lige nu. Vi har fået 15 point i otte kampe, så det er lige knap to point i snit, og det er et godt udgangspunkt.

– Vejle spiller relativ åbne kampe. De scorer en del mål og kommer frem til mange chancer, men de lukker også en del mål ind, så det kan godt blive en meget livlig kamp i morgen i et højt tempo, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis der bliver scoret en del mål i kampen.

– Begge hold vil gerne ud og tage initiativet og dominere kampen, og i sådanne kampe kan det første mål ofte blive afgørende, siger Niels Frederiksen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Før Vejle-Brøndby: Da Zorniger røg i skænderi med BIF-fans.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top