The perfect guide to the casino

Det gik der galt for Durmisi: Sur på Brøndby IF og afvist klubskifte på deadline day

Riza Durmisi har haft nogle rigtige øv-dage, hvor han nu er tvunget til at blive i SS Lazio, selvom han ikke indgår i deres planer.

Riza Durmisi var længe på vej væk fra SS Lazio, som havde givet ham grønt lys til at skifte permanent eller på en lejeaftale, da han ikke indgik i deres planer.

Da transfervinduet smækkede i, endte han dog med fortsat at være på truplisten i SS Lazio – til stor skuffelse for spilleren og klubben.

Men hvad gik der galt?

Noget kunne tyde på, at han gerne ville have været til Brøndby IF, for han lagde følgende Instagram-story op kort efter lukketid.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Brøndby IF gik i stedet med Blas Riveros, fordi de slet ikke kan være med på Riza Durmisis økonomi. Og venstrebacken havde også andre muligheder.

Spanske medier skrev, at han var tæt på nyoprykkede Cadiz, men i dag går meldingerne på, at han afviste dem, fordi han ikke ville gå markant ned i løn.

Derfor kan man stille sig undrende over for, hvorfor han er SÅ sur på Brøndby IF, der under ingen omstændigheder kan betale noget i nærheden af Cadiz.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Brøndby ser sig selv som folkets klub, mens FCK er forretning: Kommentator reagerer på Jan Bechs sviner!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top