The perfect guide to the casino

Mærkværdig Instagram-aktivitet: Riza Durmisi flirter igen med Brøndby-comeback

Riza Durmisi har været rygtet til Brøndby IF denne sommer, og venstrebacken gør ikke meget for at dæmpe de rygter. Tværtimod sætter han yderligere liv til dem.

Riza Durmisi er på udkig efter en ny klub denne sommer, og selvom den 26-årige venstreback formentlig har flere bejlere udenlands, har drømmen om et Brøndby-comeback altid trukket i ham.

Det har fået flere medier – danske såvel som italienske – til at spekulere i, hvorvidt han denne sommer vil skifte Lazio ud med sin barndomsklub.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Brøndbys storaktionær Jan Bech Andersen er angiveligt meget interesseret i at lande en aftale med den danske landsholdsspiller, og Riza Durmisi puster nu liv til rygtet om, at han er på vej retur.

En Brøndby-fan har nemlig delt en Instagram-tråd, hvor denne fan for ni uger siden skrev, hvorvidt Riza og Jan Bech ikke kunne blive enige om en aftale, så der kunne komme lidt ‘ild på venstrekanten’.

Den kommentar blev i weekenden liket af Riza Durmisi, hvilket du kan se her. Altså hele ni uger efter den oprindelig blev skrevet.

(Artiklen fortsætter under billedet…)

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

I en tid med megen fokus på de sociale medier i forbindelse med transfers af spillere, har det fået Brøndbys fans til at drømme stort.

Riza Durmisi har dog en løncheck, som i øjeblikket er så høj, at han skal cutte i omegnen af 70% af den, hvis han skal realisere drømmen om et comeback.

Kan klubfølelse slå pengepungen? Det vil en sådan transfer være et klart eksempel på. Brøndbys fans må væbne sig med tålmodighed, men én ting er sikkert: Begge parter er interesserede.

VIDEOAFSPILLEREN ØVERST! SE RIZA DURMISI SNAKKE OM COMEBACK TIL BIF!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top