The perfect guide to the casino

FCK er stiktossede: Hvorfor må vi ikke lukke tilskuere ind?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FCK regner ikke længere med, at Europa League-kampen mod Istanbul Basaksehir bliver med tilskuere.

Sæsonen er endnu ikke forbi for FC København, der har et hængeparti i Europa League mod Istanbul Basaksehir, der i modsætning til københavnerne i mellemtiden har sikret sig det nationale mesterskab.

Der er tale om en ottendedelsfinale i Europa League. Første kamp i Istanbul endte med en sejr til tyrkerne på 1-0 i en kamp, som FCK-manager Ståle Solbakken var rasende over, at hans hold skulle spille, fordi det var midt i den værste corona-tid (Du kan se på videoen øverst på siden, hvordan det gik til.)

Italiensk storopgør! Inter og Christian Eriksen tager imod Napoli, og nu har eksperten fundet et genialt spilforslag til odds 12.00!

Men spillet blev den, og nu venter der en returkamp i Parken 5. august. Og spørgsmålet er så, om det bliver med tilskuere. Det er der efterhånden ikke så meget, der tyder på.

– Vi er nået dertil, hvor vi anser muligheden for tilskuere som meget lille, da UEFA (det europæiske fodboldforbund, red.) endnu ikke har forholdt sig konkret til vores sag, siger FCKs Director of Football Operations & International Affairs, Daniel Rommedahl, til klubbens hjemmeside.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Vi mener, at når de lokale myndigheder tillader det til Superligakampe i Danmark, så er der ikke for os at se nogen grund til, at det samme ikke skulle kunne lade sig gøre med den her kamp. Til vores udekamp i Istanbul tillod de lokale myndigheder tilskuere til fodbold frem til dagen efter kampen – og myndighederne i Danmark tillader tilskuere til fodbold nu, så for os er det svært at se forskellen, siger Daniel Rommedahl.

Hvis FCK ender med at gå videre samlet, venter sandsynligvis en kvartfinale mod Manchester United i slutrunden, som skal spilles senere i august i Tyskland.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top