The perfect guide to the casino

Bronzevinder siger farvel til AGF: – Kontrakten var for kort og gav ikke penge nok!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Jakob Ankersen vælger at forlade AGF, fordi han kun blev tilbudt en etårig forlængelse af kontrakten.

Onsdagens play-off kamp til kvalifikationen til Europa League hjemme mod OB bliver den sidste for AGFs Jakob Ankersen.

– Jeg er blevet tilbudt en ny aftale, men da den kun indeholder et enkelt år, og klubben ikke vil rykke sig, var der ikke rigtigt noget at gøre, og så har jeg valgt at sige, det skal være slut, siger Jakob Ankersen til bt.dk

Italiensk storopgør! Inter og Christian Eriksen tager imod Napoli, og nu har eksperten fundet et genialt spilforslag til odds 12.00!

Han har ellers været fremhævet for sit fine samarbejde med venstrebacken Casper Højer Nielsen, der har gjort AGFs venstre side til en meget stærk en af slagsen i Superligaen.

– Jeg synes selv, at jeg har været rigtig god i mesterskabs-slutspillet og står ikke i en situation, hvor jeg skal takke ja til en etårig aftale, der indikerer, at jeg skal være en gardering på pladsen. Det var den følelse, jeg fik med tilbuddet, og det var aldrig til overvejelse. Det sagde jeg også til ‘PC’ (AGF-sportschef Peter Christiansen, red.) med det samme. Jeg ved, at jeg ikke har været grådig, men de kom aldrig med noget på et seriøst plan, siger Jakob Ankersen, der heller ikke var tilfreds med den økonomiske del af tilbuddet.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Vi har selvfølgelig prøvet at få enderne til at mødes, men vi er ikke blevet enige, og derfor stopper Jakob Ankersen i klubben. Mere er der ikke i det. Vi har gerne set ham fortsætte i klubben, men sådan skulle det ikke gå, og derfor siger vi farvel til hinanden, siger Peter Christiansen.

29-årige Jakob Ankersen er tvillingebror til den mere kendte Peter Ankersen, der spiller for italienske Genoa, og som har været på det danske landshold. Jakob Ankersen ved endnu ikke, hvad fremtiden skal bringe.

(Du kan se Jakob Ankersen fejre bronzemedaljer sammen med resten af AGF-truppen på videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top