The perfect guide to the casino

Klubben kan vinde Champions League for første gang: Stjernen gider ikke at spille kampene

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Timo Werner har indikeret, at han ikke vil spille Champions League med RB Leipxig, der ellers allerede har kvalificeret sig til kvartfinalen for første gang i klubbens historie.

Den yderst målfarlige angriber er meget tæt på et skifte til Chelsea, og ifølge Goal ønsker Timo Werner at flytte til London, så snart Bundesligaen er spillet færdig i næste uge.

Chelsea skal være villig til at betale den frikøbsklausul, som TImo Werner har i sin kontrakt. Overgangssummen lyder på en halv milliard kroner.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

I august er det så meningen, at Champions League skal spilles færdig, men Timo Werner har ikke tænkt sig at komme tilbage for at spille med i Europas stærkeste klubturnering.

Her er RB Leipzig ellers allerede kvalificeret til kvartfinalen efter at have slĂĄet sidste ĂĄrs finalister, Tottenham, ud af turneringen pĂĄ overbevisende vis.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Chelsea er til gengæld godt på vej ud af turneringen, efter at de har tabt den første ottendedelsfinale til Bayern München med 0-3 på hjemmebane. Men selv i tilfælde af samlet sejr vil den tyske landsholdanrgiber alligevel ikke være spilleberettiget for de blå for London, fordi han har spillet for RB Leipzig i turneringen.

Kvartfinaler og semifinaler i Champions League skal ikke som normalt spilles som dobbeltkampe. De skal i stedet afvikles som enkeltkampe ved en turnering i Portugal, som slutter med finale 25. august.

(Du kan se en kavalkade med nogle af Timo Werners mange flotte mål i videoen øverst på denne side).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top