Mandagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du mandagens rygtebørs

Sportsdirektør i Paris Saint-Germain, brasilianske Leonardo, er overbevist om, at Kylian Mbappé ender med at blive hos de nuværende franske mestre. Du kan læse hos Goal om, hvorfor sportsdirektøren tror, at franskmanden bliver i klubben, selvom flere klubber med Real Madrid i spidsen gerne vil have fat i den yderst målfarlige angriber. (På videoen øverst på siden kan du se den 21-årige angriber score nogle af sine mål i denne sæson.)

Ifølge Daily Star er Manchester United parat til at sælge den belgiskfødte brasilianer, Andreas Pareira, for at kunne få råd til Ajax-midtbanespilleren Donny van de Beek.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Lyon er interesserede i at overtage midterforsvareren Diego Godin fra Inter. Det skriver italienske Calciomercato. Den efterhånden 34-årige uruguayaner er mest kendt for sin tid i Atlético Madrid, som han spillede for fra 2010-19.

Borussia Dortmund har i denne sæson lejet Achraf Hakimi i Real Madrid, der ikke har afgjort, hvad der skal ske med den marokkanske kantspiller. Goal skriver, at tyskerne gerne vil leje ham et år mere.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Celtics franske målmaskine, Odsonne Édouard – der bl.a. scorede i Europa League mod FCK – afviser, at han skulle være på vej. Han siger ifølge Daily Mail, at han hellere vil hjælpe Celtic til at vinde tiende mesterskab på stribe til næste sæson. Det er i givet fald skotsk rekord.

Mere med de samme to klubber. Ifølge Football Insider jagter Arsenal Celtics engelske målmand, 32-årige Fraser Forster, men det gør Chelsea også.

Og én til om Arsenal. Klubben er parat til at smide Henrikh Mkhitaryan ind i handlen for at få fat i Justin Kluivert fra Roma, som er søn af den tidligere hollandske landsholdsstjerne, Patrick Kluivert. Den armenske midtbanespiller har i denne sæson været udlejet til romerne. Den historie har The Sun.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top