The perfect guide to the casino

Thomas Delaney: Så fedt er det at spille sammen med Håland

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Thomas Delaney er rigtig glad for at spille sammen med den norske angrebskomet Erling Braut Håland.

– Han er en god fodboldspiller, men han er også en god fyr, siger Thomas Delaney til Viasat Sport Live om Erling Braut Håland.

De to har spillet sammen i Borussia Dortmund siden januar. Den 19-årige nordmand kom fra Red Bull Salzburg, hvor han bragede mål ind på samlebånd.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det er han fortsat med i Dortmund, hvor det blev til 12 mål i 11 kampe i alle turneringen, inden udbruddet af coronavirus satte en stopper for Bundesligaen og alle andre europæiske turneringer.

– Det er altid rart at få unge spillere ind. Og de ikke er glade, når vi har spillet interval, og de taber. Hvis han brænder en chance er han sur, så der er en sult og en stor vilje til at være bedre, så vi har ikke set det bedste fra ham endnu. siger den danske landsholdsspiller om sin norske holdkammerat.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Det er tidligere kommet frem, at Erling Braut Håland er perfektionist, og at han for eksempel sagtens kan finde på at sige nej til invitationer, hvis de ikke passer ind i hans madplan.

– Han er en speciel fyr, men det tror jeg også, man skal være for at nå så langt, som han er i hans alder. Det handler for ham om optimering hver dag, siger Thomas Delaney.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top