The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du lørdagens rygtebørs.

Quique Sétien afviser ifølge goal.com alle rygter om, at Lionel Messi skulle være på vej til italienske Inter. ‘Han vil altid være forbundet med FC Barcelona,’ siger klubbens træner om den argentinske mega-stjerne.

Der er virkelig rift om engelske Jadon Sancho i Borussia Dortmund. Ud over Manchester United og Liverpool melder begge de spanske giganter, Real Madrid og FC Barcelona, sig ifølge Bild (kræver login) også ind i kampen om den 20-årige fløjspiller.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Bild har også en historie om, at Boateng-brødrene kan ende, hvor det hele begyndte – i Hertha Berlin. 31-årige Jérôme Boateng (Bayern München) blev tysk landsholdsspiller, mens den to år ældre Kevin-Prince Boateng (Besiktas) valgte at repræsentere Ghana på landsholdsniveau.

Arsenal er foran AC Milan i kampen for at sikre sig Real Madrid-angriberen, Luka Jovic, der kom til den spanske storklub i sommer fra Eintracht Frankfurt. Serberen har imidlertid blot scoret to gange i de 24 kampe, han har opnået – de fleste af dem som indhopper. Sportsmole har historien.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Brasilianske Fernandinho ønsker ifølge Sky Sports at forlænge kontrakten med Manchester City, men det er mere tvivlsomt, om de forsvarende engelske mestre vil tegne ny kontrakt med den 34-årige midtbanespiller.

Skotske Ryan Fraser vil gerne skifte fra Bournemouth til Tottenham, når den 26-årige fløjspillers kontrakt udløber til sommer. Football insider har mere om den sag.

Den tidligere engelske landsholdsmålmand, Joe Hart – der nu er reserve i Burnley – vil gerne skifte til Leeds, der bejler til oprykning til Premier League. Den historie har Football insider også.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top