The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken: ‘Zanka’ skal tage en gigantisk lønnedgang

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Mathias ‘Zanka’ Jørgensen kommer næppe til FC København i denne omgang, forudser Ståle Solbakken.

Den danske landsholdsspiller har for nylig sagt, at han på et tidspunkt gerne vil tilbage til FC København, og samtidig står han i lidt af et vadested.

Mathias ‘Zanka’ Jørgensens tyrkiske klub, Fenerbahce, har udlejet ham til Fortuna Düsseldorf i Bundesligaen, men her er meldingen, at lejeaftaler ikke bliver forlænget, fordi truppen skal slankes. Det skyldes udbruddet af coronavirus, der har kostet klubberne mange penge.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Men ‘Zanka’ kommer næppe tilbage til FCK i denne omgang.

– Lige nu ser jeg det ikke som sandsynligt. Jeg har i hvert fald ikke fået nogen hints i de samtaler eller sms-korrespondancer, som vi har haft det sidste halve år om, at det er et alternativ, siger FCK-manager Ståle Solbakken til bt.dk.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg tror ikke, det er en mulighed, for så må ‘Zanka’ virkelig ønske at komme hjem, og så skal han tage en kæmpe lønnedgang. Han skal også ud af en kontrakt, og så kan vi se på det, siger FCKs norske manager, der betegner lønniveauet i Superligaen og de ligaer, ‘Zanka’ spiller i, som ‘to forskellige verdener’

30-årige ‘Zanka’ spillede første gang for FCK fra 2007-12 og anden gang fra 2014-17. Han har desuden spillet for PSV Eindhoven i Holland og engelske Huddersfield.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top