The perfect guide to the casino

FC Midtjylland-stjerne har ingen planer om at stoppe karrieren: Jeg er i god form

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FC Midtjylland-målmanden Jesper Hansen har ingen planer om at stoppe karrieren.

FC Midtjylland-målmanden Jesper Hansen forlængede for nylig sin kontrakt med klubben, som den fremover løber til sommeren 2022.

Til den tid vil målmanden være 37 år, men han har ingen planer om at stoppe karrieren der. Han føler sig nemlig fortsat i topform, og derfor vælger han at se tiden an.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg har det suverænt godt i kroppen og i hovedet og er mentalt stærk, så jeg ser ikke nogen forhindringer lige nu, siger han til Viaplay Sport Live og fortsætter:

– Jeg har holdt mig skadesfri i mange år, så jeg klør på og træner hårdt for at bevare den krop, jeg nu har haft, med al den træning, der har stået på over de sidste 20 år.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg håber, jeg kan fortsætte (efter kontrakten, red.). Nu har jeg fået en forlængelse på plads, og det er jeg glad for, for så er der ro på. Så må vi se derefter. Jeg har i hvert fald ingen planer om at stoppe her. Jeg vil gerne fortsætte på toppen, og det er jeg godt i gang med.

Jesper Hansen har udover FC Midtjylland spillet for FC Nordsjælland, Lyngby BK, SC Bastia og Evian. Han har endnu ikke fået sin debut for det danske A-landshold.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top