The perfect guide to the casino

Milan forbereder sig på Zlatan-farvel: Real Madrid-flop skal erstatte ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


AC Kilan vil erstatte Zlatan Ibrahimovic med Luka Jovic, der har været et flop i Real Madrid.

Zlatan Ibrahimovic tegnede i januar en kontrakt med AC Milan på et halvt år med mulighed for forlængelse. Men milaneserne regner tilsyneladende ikke med, at den 38-årige svensker bliver i klubben meget længere.

Forholdet imellem klub og spiller er kørt skævt, efter at AC Milan fyrede kroaten Zvonimir Boban som teknisk direktør og kørte Paolo Maldini ud på et sidespor. Det var de to, der havde hentet Zlatan Ibrahimovic fra Los Angeles Galaxy.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Ifølge italienske Calciomercato er AC Milan i stedet begyndt at kigge efter hans afløser, og her er valget faldet på Luka Jovic fra Real Madrid.

Serberen scorede bunker af mål for Eintracht Frankfurt, men det er ikke gået nær så godt i Real Madrid, hvor Luka Jovic blot har nettet to gange i 24 kampe – hvoraf han i langt de fleste er blevet brugt som indskifter.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Dertil kommer, at Luka Jovic for nylig var involveret i en historie, hvor han brød reglerne for karantæne under udbruddet af coronavirus.

Umiddelbart var Real Madrid dog indstillet på at give ham et år mere til at bevise sit værd. Men nu kan han altså i stedet ende i AC Milan.

Zlatan Ibrahimovic har på sin side på det seneste trænet med i svenske Hammarby, som han ejer en fjerdedel af.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top