The perfect guide to the casino

Saudi-arabere overtager Newcastle – og tidligere Tottenham-manager er på vej

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Noget tyder på, at den tidligere Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, kunne ende som manager i Newcastle, der netop er blevet overtaget af et saudi-arabisk konsortium.

Steve Bruce har været manager for Newcastle siden i sommer, men den tidligere Manchester United- og Norwich-spiller er tilsyneladende ikke et stort nok navn for de nye ejere i klubben.

Football Insider skriver, at ejerne allerede er gået i gang med at finde hans afløser.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Iblandt navnene på listen er Mauriico Pochettino, der blev fyret i efteråret af Tottenham, efter at han i maj sidste år havde ført klubben til sin første finale nogensinde i Champions League.

Den 48-årige argentiner har siden været ledig, men han skulle være klar til ‘alle ambitiøse projekter’ i sin videre karrire.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Han har ligeledes antydet, at hans næste klub bliver enten spansk eller engelsk – og ikke nødvendigvis en etableret topklub.

– Kunne jeg tænke mig at blive manager i Liverpool eller Manchester City? På en måde ja – og på en måde nej. Det er for mig egentlig mere interssant at bygge noget op og skabe noget, der er historisk, har han sagt.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top