The perfect guide to the casino

Wayne Rooner overrasker: Jeg skulle have scoret flere mål

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Wayne Rooney overrasker ved at sige, at han ikke er en naturlig målscorer.

Wayne Rooney er den mest scorende spiller for både Manchester United og det engelske landshold, hvor han har scoret henholdsvis 253 og 53 mål.

Nu overrasker det 34-årige ikon ved at sige, at han ikke er en naturlig målscorer, og at han skulle have scoret mere gennem sin karriere.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg vil gerne være ærlig, og det her vil måske overraske dig, men jeg er ikke en naturlig målscorer. Jeg var aldrig en Gary Lineker eller Ruud van Nistelrooy. Sådan så jeg aldrig mig selv, siger Wayne Rooney til Sunday Times og fortsætter:

– Jeg har målrekorderne for Manchester United og England, og det er jeg meget stolt af, men der har været bedre 9’ere end mig.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Hvordan blev jeg så rekordbryder, hvis jeg ikke var en naturlig målscore? Tid. Jeg spillede for Manchester United i 13 år og England i 15 år. Jeg havde tid til at bryde rekorderne – og når jeg ser tilbage, skulle jeg have scoret mere, siger Rooney.

Wayne Rooney har siden skiftet til Derby scoret fire mål og leveret to oplæg i 15 kampe, hvor han ofte spiller på midtbanen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top