The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du torsdagens rygtebørs.

Arsenal-manager Mikel Arteta er ifølge spanske AS parat til at acceptere, at Alexandre Lacazette forlader klubben til sommer. Mål-hungrende Atlético Madrid ligger på lur efter den snart 29-årige franskmand.

Donny van de Beek fra Ajax har ikke travlt, og han regner med at have bejlere nok, selvom priserne skulle falde på grund af coronavirus-pandemien. Det siger hollænderens agent ifølge britiske Metro. Real Madrid og Manchester United har begge tidligere vist interesse for den snart 23-årige midtbanespiller.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Sergio Agüero kan ende i sin tidligere klub, Independiente, i hjemlandet Argentina. Det skriver Daily Mirror. Den nu 31-årige angriber forlod klubben i 2008 til fordel for spanske Atlético Madrid. Hans nuværende kontrakt med de to seneste sæsoners engelske mestre udløber i 2021.

Real Madrid kaster sig ind i kampen om den 23-årige offensive midtbanespiller, James Maddison fra Leicester, som hidtil mest har været kædet sammen med Manchester United. Sportsmole har historien.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Leroy Sané fra Manchester City har i månedsvis været rygtet til Bayern München, og hans agent bekræfter ifølge Sportsmole, at den 24-årige tyske fløjspiller har modtaget tilbud fra de tyske mestre. Ifølge samme agent er det også den eneste tyske klub, han kan forestille sig at spille for på nuværende tidspunkt, men der er også tilbud fra klubber i andre lande, bedyrer han.

Tottenham har god erfaring med belgiske forsvarsspillere, og derfor giver det måske også mening, at klubben forsøger at få fat i den belgiske back, Thomas Meunier. Han er 28 år, og han har kontraktudløb til sommer, så han kan altså skifte kvit og frit. Franske l’Équipe (kræver login) har mere om sagen.

West Ham går ind i jagten på den 23-årige offensivspiller, Milot Rashica, fra Werder Bremen, der frister en tilværelse i bunden af den tyske Nundesliga. Det skriver 90min.com. Liverpool eller Borussia Dortmund ser ud til at være favoritter til at løbe med landsholdsspilleren fra Kosovos underskrift.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top