The perfect guide to the casino

Svensk ekspert: Zlatan er klar til grum hævn for hærværk mod statuen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


En svensk ekspert forudser, at Zlatan Ibrahimovic vil spille for Hammarby for at hævne sig på hærværket mod den statue, som Malmö FF-tilhængere har ødelagt.

Det sendte chokbølger igennem Malmö FF og deres tilhængere, da klubbens bedste spillere nogensinde, Zlatan Ibrahimovic, købte sig ind i Stockholms-klubben Hammarby.

Nogle af Malmö FFs tilhængere lod deres vrede gå ud over den statue, som kommunen havde opstillet af den levende fodboldlegende udenfor Malmö Stadion. Efter flere hærværks-attentater gik den i stykker og bliver næppe repareret og opsat igen,

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Men Zlatan Ibrahimovic er klar med en grum hævn. Det mener den svenske fodboldekspert, Alexander Axén.

– Jeg har en fornemmelse af, at han kommer til at spille i Hammarby. Han spiller vel sæsonen færdig i Milan, hvis den ellers kommer i gang igen. Og så tror jeg, at han er klar til Hammarby, siger Alexander Axén til Dplay. Det skriver Expressen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det er en fornemmelse, jeg har fået, fordi Malmö-fansene er gået så hårdt efter ham. Jeg tror slet, slet ikke, det ville passe ham dårligt at vinde guld med Hammarby. Malmö-fansene har drillet ham tilstrækkeligt, så jeg er sikker på, at det spiller ind i hans overvejelser, mener Alexander Axén.

– Så siger man godt nok, at det er kunstgræs, og det er Allsvenskan, og at han har alt at tabe. Men netop Zlatan gør jo ofte det uventede – både på og udenfor på banen, siger den svenske ekspert.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top