Nicki Billes liv blev alkohol og stoffer: – Jeg er hjemløs og har intet tjent i halvandet år

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Nicki Bille lever nu et liv, der er meget langt fra det, han havde drømt om.

Den nu 32-årige fodboldnomade har ingen klub, og han har heller ingen indkomst.

– Jeg har haft halvandet år nu uden indkomst. Der ryger penge ud og ikke nogen ind. Det sidste år har jeg brugt et par millioner, siger Nicki Bille til TV2, der har lavet en dokumentar om ham, som han ses på TV2Play.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det er bare så svært at gå på kompromis. Det har jeg aldrig prøvet før, siger Nicki Bille, hvis liv i de senere år har været præget af narko- og alkoholproblemer og sager, hvor politiet har været involveret. Desuden er han blevet skudt i armen efter en episode, som i værste fald kunne have kostet ham livet.

– Jeg har kæmpet hele mit liv for at få et godt liv. Og det havde jeg og har formået at ødelægge. Det nager mig og skærer mig dybt i hjertet. Jeg bliver så sur på mig selv, siger Nicki Bille til en psykolog i TV2-dokumentaren.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Nicki Bille spillede senest i Lyngby, som imidlertid valgte at ophæve kontrakten med ham i oktober 2018 efter en mindre heldig episode i København. Derefter var meningen, at han skulle træne med i Ishøj IF i Danmarksserien, men de så ikke meget til ham, og klubben valgte til sidst at ophæve aftalen af samme årsag.

Han siger selv, at han gerne ville have givet den en skalle for Ishøj IF, men at hans liv på dette tidspunkt var for rodet til, at han kunne koncentrere sig om fodbolden.

Blandt andet har han ikke noget hjem. Hans bor i en lejet bil, og hans tøj og ejendele er i nogle plastikposer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top