The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du tirsdagens rygtebørs.

Harry Kane kan blive den dyreste spiller i verdenshistorien, hvis Tottenham holder fast i, at det skal koste 200 millioner pund (1,66 milliarder kroner) at købe den engelske landsholds-angriber fri af den kontrakt, der binder ham til klubben til sommeren 2024. Sportsmole har historien.

Manchester United tror på, at det kan lykkes at få fat i Atlético Madrids midtbanespiller, Saúl Ñiguez. Ifølge Daily Star skal den 25-årige spanske landsholdsspiller koste over en milliard kroner i overgangssum.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Juventus har ifølge Transfer Window Podcast tænkt sig at smide waliseren Aaron Ramsey ind i en mulig byttehandel for at få den franske midtbanekreatør, Paul Pogba, tilbage fra Manchester United.

Arsenal spørger nu ligesom Liverpool på muligheden for at købe den franske fløjspiller, Ousmane Dembélé, der har spillet med vekslende held, siden FC Barcelona købte ham for 100 millioner euro (745 millioner kr.) i 2017. Sportsmole har mere om den sag.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

FC Barcelona har ifølge spanske SPORT tænkt sig at sælge Junior Firpo til sommer. Den 23-årige spanske venstre back kom til klubben fra Real Betis i sommer, og det var meningen, at han på længere sigt skulle overtage pladsen fra Jordi Alba, men han har ikke overbevist for alvor.

Newcastle er ifølge Daily Star interesserede i den franske målmaskine, Odsonne Édouard, fra Celtic, der bl.a. scorede mod FCK i Europa League. Den 22-årige angriber er tidligere sat i forbindelse med Arsenal.

Leicester har ifølge HITC.com i et stykke tid været i forhandlinger med William Carvalho fra Real Betis. Den 27-årige midtbanespiller fra Angola skal koste 14 millioner pund (120 millioner kr.) i overgangssum.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top