The perfect guide to the casino

De har ikke råd: Corona-krisen kan få Ronaldo til at forlade Juventus

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Juventus vil ikke være i stand til at tilbyde Cristiano Ronaldo den samme løn efter corona-krisen, og det kan få verdensstjernen til at forlade de italienske mestre.

Italienske medier spekulerer i, at Cristiano Ronaldo kan bruge udbruddet af coronavirus til at sige farvel til Juventus. Det skriver spanske NARCA.

I øjeblikket ligger Serie A stille, og Cristiano Ronaldo er i corona-karantæne hjemme på fødeøen Madeira. Han har ligesom alle andre accepteret at gå ned i løn, mens udbruddet af coronavirus står på.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Hans årsløn skal være på 30 millioner euro (225 millioner kr.) før skat. Og når corona-krisen er ovre, vil Cristiano Ronaldo tilbage på den løn, som han ifølge kontrakten har krav på.

Det kan Juventus få svært ved at leve op til. Intet europæisk land er så hårdt ramt af krisen som Italien, og frygten hos Juventus vil være, at andre af klubbens spillere så også vil forlange at komme tilbage på det gamle lønniveau.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Et bud er, at Juventus kan vælge at sælge Cristiano Ronaldo for omkring en halv milliard. Det er ikke så mange penge for en mand, der har vundet Ballon d’Or fem gange, men omvendt vil en kontrakt med en ny klub sandsynligvis blive 35-årige Cristiano Ronaldos sidste. Han kan i hvert fald ikke sælges videre med fortjeneste.

Problemet er, at der her og nu ikke er nogen købere, fordi fodboldens situation er så usikker, som den er. Selv når verden vender tilbage til mere normale tider, kan det ende med, at det bliver de samme, som altid byder sig til, når oldboys skal have de sidste bas-ører med: Kina, USA, Qatar og Emiraterne.

Af dem er USA måske det bedste bud. Cristiano Ronaldo har en stående invitation fra sin ven, David Beckham, der er medejer af den nye klub i den nordamerikanske liga, Inter Miami.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top