The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du torsdagens rygtebørs

Gianluigi Buffon er efterhånden blevet 42 år, men alt tyder ifølge en artikel på goal.com på, at Juventus er parate til at forlænge kontrakten med den tidligere italienske landsholdsmålmand.

FC Barcelona er ifølge Sportsmole blevet enige med den argentinske angriber, Lautaro Martinez, om hans personlige betingelser for en kontrakt fra næste sæson. Nu mangler de så at blive enige med hans klub, Inter, om en overgangssum, og det kan vise sig at blive noget sværere.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Både Juventus og Real Madrid har længe været nævnt som mulig ny klub for Paul Pogba, men nu tyder noget på, at den franske midtbanesjterne alligevel bliver i Manchester United. Amerikanske ESPN har en lidt længere artikel om den sag.

Mario Götze kan ende i AC Milan på en fri transfer. Manden, der scorede det afgørende mål, da Tyskland vandt VM-finalen over Argentina i 2014, har ikke haft den bedste sæson i Borussia Dortmund, som derfor ifølge italienske Corriere dello Sport er villige til at skille sig af med den 28-årige offensivspiller.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Chelsea overvejer ifølge Sportsmole at gå efter Ajax’ argentinske back, Nicolas Tagliafico, til sommer. I forvejen har London-klubben sikret sig hans marokkanske holdkammerat, Hakim Ziyech, ligesom målmanden, André Onana, er på tale.

Ifølge spanske Don Balon er Tottenham-manager José Mourinho parate til at lave en byttehandel med Real Madrid, der går ud på, at den brasilianske forsvarer, Eder Militao, kommer til London, mens colombianske Davinson Sanhez rejser den anden vej.

Liverpool, Arsenal og Manchester City er ifølge Daily Mail alle interesserede i Schalke 04s 18-årige tyske forsvarsspiller, Malick Thiaw, der betegnes som et stort talent og har spillet på flere tyske ungdomslandshold.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top