The perfect guide to the casino

Derfor forlod verdensmesteren Arsenal: – Der var kun to spillere oppe på mit niveau

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Verdensmesteren Cesc Fabregas forlod Arsenal i 2011 til fordel for FC Barcelona, fordi han ikke syntes, at holdet var godt nok.

Ifølge den nu 32-årige Cesc Fabregas var der kun to spillere i klubben på daværende tidspunkt, som var på hans niveau.

– Det er ikke for at lyde arrogant, men i de sidste to-tre år, jeg var i Arsenal, følte jeg kun, at der var to spillere, der var på mit niveau mentalt og teknisk. Og det var Robin van Persie og Samir Nasri, siger Cesc Fabregas ifølge goal.com

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Efter at Arsenal for første og til dato eneste gang nåede Champions League-finalen i 2006 – som de tabte 1-2 til FC Barcelona – havde klubben nogle år, hvor de nok var med i toppen af engelsk fodbold. Men klubbens næste trofæ kom først i 2014, hvor de vandt FA Cuo-finalen over Hull med 3-2.

– Vi havde egentlig et rimeligt hold, husker Cesc Fabregas.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Vi spillede en god gang offensiv fodbold, og den del af det nød jeg. Men der var for meget ansvar, der hang på mig, og det gav mig en følelse af ensomhed, siger han.

– Jeg var holdet anfører, og jeg følte, at jeg skulle bære holdet. Nogle gange kørte vi hjem fra en udekamp, som vi havde tabt, og jeg var helt knust. Nogle af de andre havde det sjovt og talte om at gå i byen. Sådan noget kan jeg slet ikke acceptere, siger Cesc Fabregas, der efter skiftet til FC Barcelona senere kom tilbage til Premier League og vandt mesterskabet med Chelsea.

I dag spiller han for franske AS Monaco.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top