Zlatan var for syg til Milan-kamp: Mandag hilste han på sin nye svenske klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Zlatan Ibrahimovic var for syg til at spille for AC Milan mod Verona. Men mandag var han i Stockholm for at hilse på Hammarby, som han er blevet medejer af.

Ifølge AC Milans træner, Stefano Pioli, skyldtes fraværet i 1-1 kampen mod Verona af Zlatan Ibrahimovic – og iøvrigt også danske Simon Kjær – at de var blevet ramt af influenza.

Men mandag tog den 38-årige svensker så til Stockholm for at hilse på Hammarby, som han under stor ståhej købte en lille fjerdedel af aktierne i sidste efterår.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Det har gjort ham almindelig forhadt i sin oprindelige klub, Malmö FF, hvor fans har væltet og ødelagt den statue, som kommunen ellers havde sat op af byens bedste fodboldspiller nogensinde.

– Det var et ret kort besøg, fortæller Hammarbys pressechef, Love Gustafsson, til Expressen om Zlatan Irahimovic-visitten i Hammarby.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

– Vi mærkede ikke så meget til det. Han tog ned i træningslokalet og hilste på spillerne, og så mødtes han med klubbens ledelse, siger han.

Efter besøget lagde den ene af klubbens brasilianske spillere, Jean Carlos de Brito, et billede ud af sig selv, landsmanden Paulinho og Zlatan Ibrahimovic ud på Instagram med den tilhørende tekst: Et stort idol og et stort menneske.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top