The perfect guide to the casino

Fransk legende og VM-vinder hylder Dolberg: ‘Han har internationalt niveau’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Kasper Dolberg virker til at have genfundet spilleglæden siden skiftet til franske OGC Nice.

Efter en hård periode i Ajax, hvor skader og manglende spilletid stoppede udviklingen for en stund, tog Dolberg et valg om at søge væk, og skiftede derfor i sidste sommer til Nice. Her har den 22-årige dansker scoret otte mål og leveret en enkelt assist i 17 ligakampe, og det er ikke gået ubemærket hen.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Træneren i Nice hedder Patrick Vieira, hvilket i den grad ikke bare er en helt almindelig træner. Den tidligere Arsenal-legende har vundet et hav af titler i England, og har med over 100 landskampe for Frankrig, været med til at vinde både EM og VM. Det var netop Vieira, der hentede Dolberg til klubben, og efter den flotte start, er træner Vieira ikke bange for at rose Dolberg.

– Han har internationalt niveau. Vi kan se det på hans bevægelser og hans måde at orientere sig på. På indlæggene formår han altid at komme foran forsvarsspilleren. Vi skal arbejde på at få så meget ud af ham som muligt. Han var desuden meget generøs med sin arbejdsindsats. Han lavede meget defensivt arbejde, siger Patrick Vieira til Nices hjemmeside.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Dolbergs opadgående form kan vise sig at komme på et ekstremt vigtigt tidspunkt med et EM på hjemmebane lige rundt om hjørnet. Her har den anden danske angriber, Andreas Cornelius, efterhånden også fået gang i målstøvlerne hos italienske Parma.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top