The perfect guide to the casino

FC Barcelona smadrede chanceløse Braithwaite og Leganes i Copa del Rey

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Leganes med danske Martin Braithwaite, var store underdogs i Copa del Rey 1/8 finalen torsdag aften.

Det var der også gode grunde til, og det viste FC Barcelona hurtigt hvorfor. Efter blot fire minutter smed Nelson Semedo en flad aflevering ind til Antoine Griezmann i straffesparksfeltet, der noget sjældent sparkede bolden ind med højrebenet.

Det skulle også blive til 2-0 inden pausen, denne gang via et hjørnespark. Clement Lenglet steg højest på Lionel Messis hjørnespark, og headede hjemmeholdet på 2-0.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Derfor skulle Leganes ud på noget af en opgave i 2. halvleg, og i stedet for at komme tilbage i kampen, kollapsede udeholdet fuldstændigt. Lionel Messi ville også lege med, og gjorde hvad han er bedst til.

Efter tre fikse træk mellem tre Leganes-spillere i straffesparksfeltet, kunne Messi sendte et afrettet skud bag Ivan Cuellar.

Messi skulle også komme på tavlen igen i det 89. minut, men først var det brasilianske Arthur, der scorede til 4-0 efter 77 minutter. Heldigvis for Leganes, sluttede det med 5-0 og dermed ingen tenniscifre til Barcelona.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Martin Braithwaite spillede 71 minutter i kampen, men kunne altså ikke stille noget op mod den farlige Barcelona-offensiv.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top