The perfect guide to the casino

Pyro-bøde til FCK og Brøndby efter derby i Parken: SÅ mange penge må de to klubber slippe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Ligemeget, hvor flot nogle fans og spillere synes pyro ser ud, så er det ulovligt at fyre af.

Dermed ikke sagt, at det ikke bliver gjort, for det er lige før, at der bliver fyret mere pyroteknik af, fordi det netop er ulovligt. Sådan var tilfældet også da FC København og Brøndby IF mødte hinanden i Telia Parken tilbage i december. Her blev der fyret spandevis af romerlys og andet af, og det får nu konsekvenser.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Fodboldens Disciplinærinstans har nu udstedt bøder til begge klubber, og her kan FCK se frem til en markant større bøde da de fyrede mere af før og under kampen. Bøden for FC København lyder på 200.000 kroner, imens Brøndby IF skal af med 50.000 kroner.

– Af indberetningen fremgår det, at FC Københavns-tilhængere affyrede masser af pyroteknik både før og under kampen, og at affyringen af pyroteknikken kort før kickoff afbrød kampen i to minutter. Dommer-redegørelsen beskriver ligeledes, at ‘en stump fra pyroteknikken landede to meter fra 4. dommeren’, og at ‘pyroteknikken var meget tæt på spillernes hoveder inde på banen, skriver Fodboldens Disciplinærinstans og slår fast, at Brøndbys pyroteknik modsat FC Københavns, ikke fik opgøret stoppet.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Det er ikke kun i Superligaen, at FCK risikerer at modtage en bøde grundet pyroteknik. Inden kampen mod Malmö FF i Telia Parken, havde UEFA advaret om, at man ikke måtte fyre pyroteknik af, og at det i sidste ende kunne betyde, at FCK skal spille for tomme tribuner bag det ene mål. Her afventer man stadig en mulig dom.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top