The perfect guide to the casino

Store planer: FCN samarbejder med DBU om nyt fodboldcenter

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Dansk Boldspil-Union (DBU) er med i FC Nordsjællands byggeplaner i Hillerød.

FC Nordsjælland håber, at klubben kan have et helt nyt akademi og en ny administration klar i Hillerød om fire-fem år. Og DBU er med i planerne.

– Vi kan endnu ikke med 100 procents sikkerhed sige, at fodboldparken i Hillerød bliver en realitet, da det i bund og grund er op til en bygherre, investorerne og naturligvis kommunen og byrådet. Men vi kan sige, at vi fortsat vil tage en aktiv del i dialogen og planlægningen af fodboldparken, da det vil åbne for en hel ny fremtid for vores klub, for byens borgere og naturligvis også for dansk fodbold, siger FC Nordsjællands direktør, Søren Kristensen, til Ekstra Bladet.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

DBU har længe ønsket sig et decideret fodboldcenter til sine aktiviteter for landsholdene. Lande som England, Tyskland og Frankrig har den slags.

Tidligere var der tale om, at DBU ønskede et sådant anlæg i Odense, fordi byen ligger centralt i landet. Men Hillerød har den fordel, at den er tæt på både Parken som nationalstadion og Københavns Lufthavn.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Det er FCNs ambition, at anlægget i den nye Hilerød-bydel Favrholm skal blive Nordens bedste. Holdets kampe skal dog fortsat spilles i Farum.

DBU ønsker ikke at støtte FCN økonomisk, og derfor er det tanken, at fodboldcentret skal drives af en almennyuttig fond, og overskuddet skal investeres i børnefodbold.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top